Logitech Harmony Auth impossible

Hi There,

I just tried to authenticate my Logitech Harmony Hub.
Using the given Link froh the dashboard, following Error shows up:

{"error":"invalid_request","error_description":"Redirect URI must be pre-registered."}
URL is https://home.myharmony.com/oauth2/authorize?response_type=code&redirect_uri=https://dashboard.conradconnect.com/authlink/harmony/callback&scope=remote&client_id=XXXX (I xxed the clientid only here)

Sounds like the dashboards URL changed or sth...

Any help? Thnx :)

Woah erst jetzt gesehen dass auch deutsch geschrieben werden darf, sorry..

Comments

  • ChristianChristian Administrator, Moderator Posts: 1,129 admin

    Hi @MrHank, well, let's stick to English then ;) We just got notified that Logitech made changes to their API. Our developers are already working to adapt to these changes.

  • MrHankMrHank Member Posts: 3

    Philips hue geht derzeit bei mir auch nicht...

    {"status":401,"message":"state parameter invalid, possible CSRF attack?","name":"UnauthorizedError"}

  • MrHankMrHank Member Posts: 3

    @MrHank said:
    Philips hue geht derzeit bei mir auch nicht...

    {"status":401,"message":"state parameter invalid, possible CSRF attack?","name":"UnauthorizedError"}

    Das galt für mein Tablet (altes Android), auf einem aktuelle Handy hats funktioniert

    Danke Dir schon mal fürs schnelle Feedback zur Harmony

  • BurkiBurki Member Posts: 6

    Hallo,
    bei mir funktioniert die Erreichbarkeit der Lampen auch nicht. HAt jemand einen TIP?

  • Marc1979Marc1979 Member Posts: 2
    edited February 4
    Hallo zusammen,
    die authentifizierung der harmony funktioniert bei mir auch nicht. Gibt es evtl. eine Info über den aktuellen Status?

    Beste Grüße und vielen Dank für den Support!

    Hi there,

    the authentification is still not working. Can you plz give an update regarding to the status?

    best regards and thanks a lot for your support!

    Marc
  • ChristianChristian Administrator, Moderator Posts: 1,129 admin

    Hallo @Marc1979, ich kümmere mich um einen aktuellen Status.

  • TorpedomanTorpedoman Member Posts: 5

    Ja bitte!

  • RedSharkRedShark Member Posts: 2

    Wenn ich die Logitech Harmony authentifizieren will erhalte ich auch den Fehler {"error":"invalid_request","error_description":"Redirect URI must be pre-registered."}

  • ChristianChristian Administrator, Moderator Posts: 1,129 admin

    @MrHank, @RedShark, @Torpedoman, @Marc1979, @Burki Nach meinen Informationen ist Logitech nun wieder verfügbar.

  • Marc1979Marc1979 Member Posts: 2
    Super, vielen Dank für dein Feedback. Ich werde es gleich mal ausprobieren.
    Gruß
    Marc
  • RedSharkRedShark Member Posts: 2

    Ich kann bestätigen das es nun wieder funktioniert =)

Sign In or Register to comment.